QUI SOM

BusManresa és el servei urbà de transport regular de la ciutat de Manresa. Operat per Sagalés, BusManresa compta amb un total de 8 línies urbanes que donen servei a una població de prop de 76.000 habitants.
L’autobús urbà de Manresa, en els dies feiners, consta de sis línies. Cinc d’aquestes línies connecten les zones més perifèriques de la ciutat amb el centre i la sisena línia, anomenada perimetral, realitza el recorregut que enllaça l’estació de RENFE, l’estació d’autobusos, l’hospital Sant Joan de Déu i el mercat de la Sagrada Família. Els diumenges i els dies festius, dues línies més realitzen un llarg recorregut que serveix per connectar una àmplia part de Manresa amb el centre de la ciutat.

DISPONIBILITAT VEHICLES ADAPTATS

Tots els vehicles que presten servei a les línies de BusManresa estan completament adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

SISTEMA SAE

La nostra flota compta amb un Sistema de Gestió de l’Explotació que permet controlar en temps real el desenvolupament del servei, els horaris dels autobusos i les incidències.

INFORMACIÓ ALS USUARIS

Per tal de facilitar el coneixement del nostre servei, posem a disposició dels usuaris tota la informació horària a través d'aquesta web, de l'app per a dispositius mòbils, www.sagales.com i en format paper a les estacions i parades de BusManresa.

QUALITAT

Disposem d'un Sistema de Gestió Integral de la Qualitat que tracta de millorar els aspectes organitzatius del servei i la qualitat técnica. BusManresa té la certificació ISO 9001 de qualitat, l'ISO 14001 de medi ambient, la UNE 13816 pel bon transport de viatgers i l'OHSAS 18001 per la prevenció de riscos laborals.

A més, contínuament fem anàlisis de qualitat, elaborem índexs de satisfacció de clients i fem mistery shopping als nostres serveis, controls de puntualitat per línia i de seguretat per als vehicles i també atenem tots els suggeriments i peticions.

Certificats de qualitat

ISO 9001 (Qualitat)
ISO 140001 (Medi Ambient)
UNE 13816(Qualitat per al transport públic)
OHSAS 18001 (Seguretat i Salut de treball)
ISO 50001 (Gestió energètica)