NO ET PERDIS LA FESTA MAJOR DE MANRESA

NO ET PERDIS LA FESTA MAJOR DE MANRESA

En motiu de la Festa Major de Manresa, que es celebra el primer diumenge després del darrer dissabte d’agost, BusManresa oferirà serveis especials per fer més amena aquesta celebració multitudinària convertida en una festa de final de vacances, doncs ocupa els dies 28, 29, 30 i 31 d’agost.

Les nits de divendres 28 i dissabte 29, BusManresa posarà en us la llançadora, un servei especial i gratuït que operarà des de la Plaça Valldaura fins El Congost, amb una freqüència de servei cada 20 minuts, operatiu des de la 1 fins a les 6 de la matinada.

A més de la llançadora, BusManresa també farà un reforç nocturn especial de freqüència de servei cada 30 minuts. El divendres 28 s’iniciaran les línies del servei urbà L1 Balconada, L2 Parada i L8 Perimetral a les 5.20h, 5.30h i 5.20h respectivament. El dissabte 29 el servei iniciarà a les 22.15h i finalitzarà a les 7.15h; i el diumenge 30 i dilluns 31, de 22.15h a 4.15h. El diumenge 30 reforçarem el servei festiu amb un segon bus, donant freqüències de 30 minuts a partir de les 10.15h del matí fins finalitzar el servei.

Gaudeix dels actes més tradicionals d’aquesta festa originaria del 1372, com ara el Pregó, la cercavila amb els gegants i nans o el castell de focs; juntament amb altres actes ja més moderns, com són el correfoc, el correaigua o els balls a les places públiques.

A continuació disposa de més informació sobre els horaris dels serveis especials de ManresaBus per la Festa Major:

- Servei de la llançadora

- Servei nocturn divendres 28 d'agost

- Servei nocturn dissabte 29 d'agost

- Servei nocturn diumenge 30 i dilluns 31 d'agost

- Servei especial festius diumenge 30 d'agost

 

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Manresa i el dissenyador gràfic Salvador Vinyes presenten el cartell de la Festa Major.


ALTRES NOTÍCIES