MÉS EXPEDICIONS A LES LÍNIES L2 i L8 DE BUSMANRESA

MÉS EXPEDICIONS A LES LÍNIES L2 i L8 DE BUSMANRESA

El  4 d’octubre, BusManresa (el servei urbà de Manresa), va reforçar les línies L2 (La Parada) i L8 (Perimetral-Estacions) per tal de cobrir la demanda de passatgers que utilitzen el bus a la ciutat de Manresa que es trobava en augment des de l’inici del curs escolar, i que enguany va coincidir amb l’entrada en vigor dels ajuts del govern estatal, i que van permetre rebaixar el preu de la T10 un 30% i el de la TMes un 43%. El reforç de les línies es va realitzar amb un increment de busos i expedicions. La línia L2 (La Parada) va ser reforçada la franja de matí i entre les 7.18h i les 9.10h es va afegir un bus més que surt de Guimerà i fa tres expedicions. D’aquesta manera, la freqüència anterior de 12 minuts s'ha vist reduïda a 6 minuts en algunes de les franges.

Pel que fa a la línia L8 (Perimetral-Estacions), va ser reforçada al matí, al migdia i a la tarda. Al matí, entre les 7.20h i les 8.44 h es va afegir un bus més a la parada de Renfe que du a terme dues expedicions més, reduint la freqüència de pas, que en aquell moment era de 14 minuts, a 5 i 9 minuts, depenent de la franja horària. Pel que fa al migdia i a la tarda, es van posar dos autobusos més: el primer fa una expedició més entre les 14.06h i les 15.15h, i el segon fa fins a cinc expedicions més entre les 13.10h i les 18.04h, per tal de reforçar les sortides i entrades escolars als migdies i les sortides de les escoles a les tardes, amb una reducció de la freqüència de pas de 14 a 7 minuts en moltes de les franges.

Els canvis són fruit de l’anàlisi de viatgers i expedicions que es van fer en els primers dies de curs escolar. El servei urbà de Manresa i l’Ajuntament continuen analitzant les ocupacions del servei per veure si els reforços introduïts funcionen o si calen més modificacions.

Consulta els horaris aquí
 


ALTRES NOTÍCIES