ELS PRIMERS BUSOS 100% ELÈCTRICS DE LA FLOTA DE BUS MANRESA ENTRARAN EN CIRCULACIÓ EL MES DE DESEMBRE

ELS PRIMERS BUSOS 100% ELÈCTRICS DE LA FLOTA DE BUS MANRESA ENTRARAN EN CIRCULACIÓ EL MES DE DESEMBRE

El regidor d’Urbanisme i Mobilitat, David Aaron López Martí, coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat, va confirmar que els primers autobusos 100% elèctrics que faran el servei regular de transport urbà a Manresa entraran en circulació durant el mes de desembre i s’aniran incorporant a la flota de Bus Manresa de manera progressiva al llarg de tot el mateix mes. 

Amb aquesta compra —que es finança parcialment amb els fons Next Generation— els quinze autobusos de la flota de transport urbà seran sostenibles, ja que els 8 que són 100% elèctrics s’afegeixen als 7 híbrids que ja estan en funcionament. Només en quedaran 3 (els vehicles de reserva) que funcionen amb gasoil.

D'aquesta manera, el servei urbà de Manresa, operat per Sagalés, ha fet una aposta per la sostenibilitat, amb una reducció de l’ús de combustibles fòssils i d’emissions contaminants, així com una reducció molt important de soroll, la qual cosa millorarà la confortabilitat tant dels usuaris del transport públic com de la resta de persones. 
 


ALTRES NOTÍCIES