LAFUENTE DÓNA UNA AMBULÀNCIA A CÁRITAS PER PORTAR-LA A UCRAÏNA

LAFUENTE DÓNA UNA AMBULÀNCIA A CÁRITAS PER PORTAR-LA A UCRAÏNA

Lafuente ha fet entrega d’una ambulància tipus A2 a Càritas, entitat sense ànim de lucre enfocada a l’acció social i caritativa des de 1947. 

Davant l’actual situació d’emergència a Ucraïna, el vehicle donat es posarà en servei al país per tal de traslladar i facilitar el desplaçament de persones convalescents o amb dificultats de mobilitat.

La donació d’aquest vehicle s’ha fet efectiva avui mateix i serà conduïda fins allà per un dels conductors més veterans de Sagalés. El vehicle ha sortit a les 9:00h del matí del centre de Barcelona carregada de material mèdic i sanitari que Cáritas té previst fer arribar també al país europeu.

En el context de crisi actual, des de Sagalés ens hem sumat a l’acció social que desenvolupa Cáritas a Ucraïna, on està present des de 2010, i on ha intensificat la seva ajuda humanitària arrel del conflicte armat que va esclatar el passat 24 de febrer.    

Sagalés solidari

A més d’aquesta donació, durant les darreres setmanes, treballadors i treballadores de Sagalés, així com institucions i administracions relacionades amb la marca, han fet arribar material divers a la seu central de l’empresa, per enviar a Ucraïna. 

Roba d’abric, medicaments, alimentació i productes d’higiene són alguns dels productes que s’han recollit a les instal·lacions de Mollet del Vallès i que s’han lliurat als següents punts de d’entrega habilitats: l’Hospital de l’Esperança a Barcelona i a l’Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles. Des d’allà s’ha fet arribar tot aquest material a Ucraïna.

Des d’aquí volem agrair a totes les persones i institucions que s’han bolcat en aquesta recollida de material i que han aportat el seu granet de sorra per ajudar en aquesta crisi mundial.

 


ALTRES NOTÍCIES