NOVETATS AL SERVEI I L’APP DE BUSMANRESA

NOVETATS AL SERVEI I L’APP DE BUSMANRESA

El 25 de juny, el servei urbà de Manresa incrementa l’horari i la freqüència de pas als barris de Manresa amb l’objectiu de millorar la mobilitat de la ciutat i fomentar l’ús del transport públic, oferint una millor connexió entre barris i entre aquests i el centre de la ciutat.

Les millores previstes són les següents: 

  • La L1 (La Balconada), millora el servei els dies no lectius i dissabtes, començant la freqüència de 15 minuts a les 10.20h del matí (abans era a les 11h), per tal de cobrir la demanda que és més alta a partir d’aquesta hora. Abans la freqüència era de 20 minuts.
  • La L4 (Font-Valldaura) que cobreix els barris de la Font, Valldaura i Vic-Remei i la L5 (Sant Pau-Viladordis) milloren el servei els dies no lectius. Abans tenien un servei de 10 hores en dos trams: 5 hores al matí i 5 hores a la tarda, amb un tall de dues hores al migdia. Ara, no tindran aquest tall de servei al migdia, i mantindran la freqüència habitual de pas de cada línia. Així mateix, el servei començarà més d’hora, a les 7.20h en lloc de les 8.40h a la línia 4, i a les 7.00h en lloc de les 9.00h en la línia 5, igual que els dies lectius.
  •  La L8 (Perimetral-Estacions), per tal de cobrir l’increment de demanda, es reforça el servei de lectius a la franja d’entrada dels instituts, i els dissabtes s’iniciarà la freqüència de 30 minuts a partir de les 7.15h en comptes de les 8.15h, abans era de 60 minuts, des de les 5.20h que comença el servei de la L8 el dissabte.

Pots consultar els horaris del servei aquí

EL PAS DE PARADA DELS BUSOS, TAMBÉ A TRAVÉS DE CODIS QR
Per tal d’informar de les millores, es canviaran els vinils de les marquesines i de les parades on hi ha els plànols i els horaris de les línies. S’inclourà com a novetat un codi QR per tal de donar informació del temps de pas dels busos d’una forma més àgil a través de l’aplicació de BusManresa. 

Des de l'app de BusManresa es pot escanejar el codi QR ubicat a la parada per tenir accés directe al temps de pas de les diferents línies. De la mateixa manera, la nova versió de l'app, que en els propers dies estarà disponible als stores, també inclou un nou cercador de parades per nom i codi, que permet trobar de manera més àgil qualsevol parada, consultar els temps de pas o guardar-la com a favorita.

 


ALTRES NOTÍCIES