BUSMANRESA ESTRENA IMATGE CORPORATIVA

BUSMANRESA ESTRENA IMATGE CORPORATIVA

BusManresa, operat per Sagalés, canvia la seva imatge corporativa i a partir d’ara lluirà de verd en comptes de blau. Aquest color identificatiu és una aposta visual que pretén associar-se amb els valors d’allò ecològic, sostenible i responsable amb el medi ambient. Això es fa plausible també en la incorporació l’any vinent de dos vehicles híbrids. D’altra banda, es vol aconseguir donar més visibilitat a la marca i una personalitat més moderna i atrevida.

Aquest migdia, han assistit a la presentació la cap de Mobilitat de l’Ajuntament de Manresa, Queralt Torres, i el regidor Ramon Bacardit; el director de Manresa Bus, Francisco Ledesma, i els dissenyadors gràfics de l’estudi Think que s’han encarregat del projecte, entre d’altres. S’hi presentaven un dels autobusos de la flota, així com una furgoneta elèctrica de la concessió del transport públic que té la funcionalitat de vehicle de suport al servei. La nova imatge s’anirà incorporant de forma progressiva als 17 vehicles, amb previsions d’enllestir-ho a finals de gener de 2015.

Des de Think s’han encarregat de dissenyar la nova identitat visual corporativa per a totes les peces: targetes, horaris, guies, pals de parada, marquesines i fins i tot l’uniforme de l’equip. De fet, com a novetat, els conductors portaran també una targeta identificadora, contribuint així a reforçar el vincle entre ells i els usuaris per tal de fer el servei més proper i, al cap i a la fi, millor. El desenvolupament de la nova imatge també rau en el concepte de mobilitat, buscant analogies amb els grafismes dels plànols de les xarxes de transport.

La creació d’aquesta nova imatge que avui s’estrena s’inscriu dins les clàusules de la nova concessió que va entrar en vigor l’octubre de 2013 i que plantejava la creació d’una nova imatge identificativa del servei. Des de llavors, els responsables de Bus Manresa i la regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament de Manresa van iniciar el diàleg per a la creació de la nova proposta que s’ha concretat amb el treball de l’estudi manresà propietat dels dissenyadors Marc Vilaplana i David Calvet.


ALTRES NOTÍCIES