BUSMANRESA PROVA UN AUTOBÚS HÍBRID DE MERCEDES-BENZ

BUSMANRESA PROVA UN AUTOBÚS HÍBRID DE MERCEDES-BENZ

Des d'avui i fins a finals de juliol, BusManresa prova un autobús híbrid de Mercedes-Benz. El vehicle realitzarà una prova real de recorregut de diferents línies del servei urbà de Manresa per poder veure les prestacions del vehicle in situ.

El vehicle amb el qual es realitzarà la prova és l'autobús híbrid de la marca Mercedes-Benz. Es tracta del Citaro Hybrid, un vehicle de 12 metres amb capacitat per 106 passatgers. El vehicle està recolzant per una força de propulsió addicional, proporcionada per un mòdul híbrid compacte i de gran eficiència. El motor elèctric de 14 kW genera energia durant la marxa i la frenada. D'aquesta manera, ajuda al motor de combustió o de gas en arrencar, aconseguint reduir el consum de combustible en cada ús, arribant a la reducció del combustible fins a un 8,5%.

Actualment, BusManresa disposa de 18 vehicles dels quals 7 són híbrids. De cara a l'any 2021, es té previst estrenar dos nous vehicles híbrids per continuar renovant la flota del servei urbà de Manresa. Així doncs, BusManresa i l'Ajuntament de Manresa fan una aposta clara per l'eficàcia, la confortabilitat i la sostenibilitat, ja que els busos híbrids a banda d'una reducció de consum de combustibles fòssils i per tant d'emissions contaminants a la ciutat, també tenen una reducció molt considerable d'emissions acústiques.


ALTRES NOTÍCIES

ARRIBEN ELS PRIMERS DOS BUSOS 100% ELÈCTRICS A MANRESABUS

ARRIBEN ELS PRIMERS DOS BUSOS 100% ELÈCTRICS A MANRESABUS

Els vehicles es van mostrar el matí del 21 de novembre en una trobada amb la premsa en la qual es va detallar la inversió global i que a banda dels busos inclou l’adaptació de les instal·lacions per poder realitzar la recàrrega elèctrica.

SAGALÉS VA PARTICIPAR AL SMART CITY WORLD EXPO CONGRESS

SAGALÉS VA PARTICIPAR AL SMART CITY WORLD EXPO CONGRESS

Sagalés va participar al Tomorrow.Mobility World Congress, esdeveniment global sobre disseny i adopció de nous models de mobilitat urbana que es va celebrar en el marc del Smart City Expo World Congress, la fira i congrés líder sobre ciutats intel·ligents.