manresabus.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
SAGALÉS POSA EN MARXA UN SERVEI A DEMANDA A LA ZONA DEL BAIX MONTSENY

SAGALÉS POSA EN MARXA UN SERVEI A DEMANDA A LA ZONA DEL BAIX MONTSENY

Des del 4 de maig, les línies que donen servei a les poblacions del Baix Montseny disposen d’un nou servei de transport regular sota demanda. Les línies que passen a funcionar amb petició prèvia són:

558 Sant Celoni - Campins - Mosqueroles
565 Sant Celoni - Vallgorguina
567 Montseny - Palautordera - Sant Celoni
568 Sant Celoni - Gualba

En el cas de les línies 565, 567 i 568, els horaris amb els quals funcionen són els de la temporada d’agost. La novetat és que ara per poder agafar el bus, serà necessari fer reserva prèvia. La línia 558 també funcionarà amb reserva prèvia, però en aquest cas, els horaris són horaris especials dissenyats per donar una millor cobertura a les poblacions per on circula.

Totes les persones que hagin de desplaçar-se per causa justificada hauran de reservar el seu transport amb una antelació mínima d’una hora. I ho podran fer a través de les següents vies:

  • App Sagalés on demand (disponible de forma gratuïta per a Android i iOS)
  • A la pàgina web www.sagalesondemand.com
  • Per telèfon, al 900 13 00 14 (de dilluns a divendres feiners de 8.00h a 20.00h.)

Descarrega tota la informació del servei i consulta els horaris i parades aquí


ALTRES NOTÍCIES

BUSMANRESA OFEREIX EL BITLLET SENZILL A 1€

BUSMANRESA OFEREIX EL BITLLET SENZILL A 1€

Amb l’objectiu de continuar recuperant la confiança dels usuaris del bus urbà i promocionar l’ús del transport públic de la ciutat, BusManresa ofereix el bitllet senzill a 1 euro durant tot l’estiu, a partir del proper dilluns 6 de juliol.

MODAL