UN ANY MÉS, BUSMANRESA COL·LABORA A LA MANRESADA

UN ANY MÉS, BUSMANRESA COL·LABORA A LA MANRESADA

Un any més Manresa Bus, el servei urbà de Manresa, col·laborarà el dia 17 de febrer a la Manresada, un projecte col·laboratiu de georeferenciació i tecnologia mòbil, impulsat per l’equip LaceNet i amb el suport dels centres que hi participen. 

L’activitat es presenta en forma de joc. El projecte té com a objectiu aprendre a localitzar qualsevol punt de la ciutat tot combinant els mitjans clàssics (targetes, mapes...) amb l’ús de tecnologies (internet Mobile, geolocalització, codis QR, realitat augmentada...) aplicant el treball cooperatiu en petits grups. L’objectiu bàsic del projecte consisteix a aprendre a desplaçar-se amb autonomia per la ciutat, amb l’ajuda de dispositius mòbils. 

BusManresa, ofereix als alumnes títols exclusius del servei urbà i a més, els alumnes hauran de descarregar l’aplicació del servei urbà (disponible per Android i iOS) que ofereix les següents funcionalitats:

  • Punts de venta: A continuació, pots consultar els diferents punts de venda que posem a la teva disposició per adquirir bitllets i títols de transports, fer consultes i suggeriments, etc.
  • Títols de transport: Consulta tota la gamma de títols propis i títols ATM i tria el que més s'adequa a les teves necessitats. Podràs filtrar per bitllets ATM i bitllets propis i consultar els preus en funció del número de zones. A l'apartat Punts de Venda, podràs consultar els establiments i taquilles on pots adquirir aquests títols de transport.
  • Vull anar: Planificador de rutes, et mostra la millor ruta en bus entre dos punts de Manresa.
  • Línies i recorreguts: permet accedir al termòmetre de cada parada, i al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades. A més permet guardar una parada com a favorita, consultar les incidències o descarregar un pdf amb l’horari complet de la línia.
  • Les meves parades: Accés directe a aquelles parades marcades com a favorites. Al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades. A més permet, consultar les incidències o descarregar un pdf amb l’horari complet de la línia.
  • Parades a prop: Et marca en un plànol les parades més properes a la ubicació de l’usuari. I al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades.

ALTRES NOTÍCIES