manresabus.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
BUSMANRESA REFORÇA EL SERVEI DURANT LA FIRA DE SANT ANDREU I ELS FESTIUS DE NADAL

BUSMANRESA REFORÇA EL SERVEI DURANT LA FIRA DE SANT ANDREU I ELS FESTIUS DE NADAL

Del 30 de novembre a l’1 de desembre,BusManresa, el servei urbà de Manresa reforçarà els seus serveis habituals oferint més freqüència de pas a les línies: L1 (Balconada) dissabte i diumenge cada 15 minuts, L8 (Perimetral) cap de setmana cada 30 minuts i FB (Festius) diumenge cada 60 minuts perquè puguis gaudir de la Fira de Sant Andreu. A més, els dies 6, 8, 15 i 29 de desembre i 5 i 12 de gener el servei urbà de Manresa oferirà més freqüència de pas cada 30 minuts a les línies FB L6 (Festius Balconada), FP L7 (Festius La Parada) i L8 (Perimetral – Estacions) perquè puguis realitzar les teves compres de Nadal. Consulta més informació aquí. 

Per tal de promocionar l'ús del transport públic, del 30 de novembre al 6 de gener podràs agafar qualsevol de les línies del servei urbà de Manresa i només pagaràs 1€  pel bitllet senzill.  


ALTRES NOTÍCIES

BUSMANRESA OFEREIX EL BITLLET SENZILL A 1€

BUSMANRESA OFEREIX EL BITLLET SENZILL A 1€

Amb l’objectiu de continuar recuperant la confiança dels usuaris del bus urbà i promocionar l’ús del transport públic de la ciutat, BusManresa ofereix el bitllet senzill a 1 euro durant tot l’estiu, a partir del proper dilluns 6 de juliol.

BUSMANRESA RECUPERA EL 100% DEL SERVEI

BUSMANRESA RECUPERA EL 100% DEL SERVEI

A banda de l’ús obligatori de mascaretes al transport públic i de les neteges diàries, s’han instal·lat als busos unes mampares de protecció als conductors i dispensador de gel per incrementar la seguretat.

MODAL