BUSMANRESA CELEBRA LA SETMANA DE LA MOBILITAT

BUSMANRESA CELEBRA LA SETMANA DE LA MOBILITAT

Amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, del 16 al 22 de setembre el bitllet senzill de Bus Manresa només costarà 1€. 

Durant la propera setmana, podràs agafar qualsevol de les línies del servei urbà de Manresa i pagar només 1€ per viatjar amb el bitllet senzill. 

Altres serveis urbans també han celebrat la Setmana Europea de la Mobilitat. És el cas de Palau-solità i Plegamans i Parets del Vallès que han ofert el bus urbà gratuït durant tota la setmana. El bus urbà de Santa Perpètua de la Mogoda ha sigut gratuït del 19 a 21 de setembre. 

Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana Europea de la Mobilitat que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. Amb el lema ‘Camina amb nosaltres!’, la Setmana del 2019 ens anima a moure’ns de manera sostenible, saludable i segura: caminar o anar en bicicleta són activitats beneficioses no només per a la nostra salut i per al medi ambient, sinó també per la nostra butxaca!
 


ALTRES NOTÍCIES