manresabus.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
NOVETATS AL SERVEI DE MANRESA BUS

NOVETATS AL SERVEI DE MANRESA BUS

El 21 de maig, el servei urbà de transport de Manresa posarà en funcionament nous recorreguts i noves parades a les línies L4 (Font-Valldaura-Congost), L5 (Sant Pau-Viladordis-Dolors) i L8 (Perimetral), que permetran als usuaris desplaçar-se a indrets on fins ara no es podia arribar. 
 
Els canvis previstos són els següents: 
  • Línia 4 (Font-Valldaura-Congost). Passarà a anomenar-se Font-Valldaura-Congost. En aquesta línia es modifica l’itinerari, mantenint la freqüència de pas cada 20 minuts. El bus passarà pel carrer Bilbao, amb una nova parada a plaça Sant Jordi,  i les tardes dels dies lectius (de dilluns a divendres) s’allargarà el recorregut de la línia, connectant diversos barris de la ciutat amb la zona esportiva del Congost. L’objectiu és que els centenars d’escolars i també adults que practiquen esport al Congost puguin desplaçar-se en bus. 
  • Línia 5 (Sant Pau – Viladordis- Dolors). A partir d’ara s’anomenarà Sant Pau- Viladordis- Dolors. En aquest cas, es modifica l’itinerari, passant per la RENFE, l’estació d’autobusos o el polígon dels Dolors, amb noves parades al Centre Tecnològic i al Palau Firal. Posteriorment, el bus passa pel camí dels Tovots i fa una nova parada a l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI). En aquest cas també s’amplia l’horari (amb una expedició més al vespre) per tal de donar servei a tot l’horari de l’EOI i amb retorn a l’estació de la RENFE.
  • Línia L8 (Perimetral). Millorar les freqüències en hores punta en dies lectius (de 15 a 14 minuts) i també en dies no lectius (de 20 a 15 minuts).
L'objectiu d'aquestes millores és acostar el bus a les zones d'especial interès de la ciutat de Manresa. Per més informació sobre el servei consulta aquí o truca al 93 875 71 50. 

ALTRES NOTÍCIES

DE MANRESA A LA PLATJA AMB SAGALÉS

DE MANRESA A LA PLATJA AMB SAGALÉS

Un any més Sagalés posa en marxa un servei exprés des de Manresa fins a Sitges i Vilanova i la Geltrú, present tots els caps des del 29 de juny fins a l'1 de setembre.