EL BITLLET SENZILL COSTARÀ UN 9,3% MENYS EN 2017

EL BITLLET SENZILL COSTARÀ UN 9,3% MENYS EN 2017

Bus Manresa, transport urbà operat per Sagalés, a partir de l’1 de gener del 2017, canvia les tarifes del bitllet senzill i de la T2 Comerç. La T2 comerç baixarà el seu cost fins a 1,60€ i el bitllet senzill fins a 1,95€ . Els preus de la T10 (7,95€)  i TMes (42,20€) es mantindran.

Les targetes multiviatge es poden comprar en els punts de venda acreditats distribuïts per tota la ciutat. Pots consultar aquí els punts de venda.

Les targetes adquirides al 2016 són vàlides fins al 28 de febrer de 2017. A partir de l’1 de març, les targetes caducades i sense començar es podran bescanviar a l’Estació d’autobusos i a les oficines de Manresa Bus, al carrer d’Artés núm15 del polígon industrial dels Dolors. La data màxima per bescanviar un títol caducat serà el 30 de juny de 2017.

Títols ATM: es mantenen les tarifes dels títols integrats. S’amplia la T-12 fins a 16 anys.

A banda dels títols propis del servei urbà, també es poden fer servir al bus urbà la resta de targetes integrades de l'ATM de Barcelona. Algunes de les més utilitzades són:

  • T-12: per a nens i nenes de 4 a 16 anys, permet utilitzar el servei de bus urbà de forma il·limitada i gratuïta. La targeta té un cost d’emissió i gestió de 35 euros que només s’aplica en la seva primera emissió. Aquest any s’ha incrementat la gratuïtat un any més.
  • T-10 integrada de 1 zona: permet utilitzar el servei de bus urbà i interurbà de 1 zona amb la mateixa validació. Té un cost de 9,95 euros.
  • T-jove: títol personal i intransferible, per a joves menors de 25 anys amb un nombre il·limitat de viatges integrats en 90 dies consecutius. De una zona té un cost de 105 euros.
  • La T- bonificada per persones en situació d’atur. Aquest títol es millora fent-se mensual amb moltes més avantatges pels usuaris.

Per més informació sobre aquests i altres títols integrats us podeu adreçar a www.atm.cat.


ALTRES NOTÍCIES

REDUCCIÓ TEMPORAL DE LES TARIFES

REDUCCIÓ TEMPORAL DE LES TARIFES

El Reial Decret llei 11/2022, de 25 de juny, i l’Ordre Ministerial de 15 de juliol, impulsades pel govern espanyol, contemplen l’aplicació de reducció de preu al transport urbà i interurbà dels abonaments i títols multiviatge.