manresabus.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
MÉS SERVEIS AL NADAL

MÉS SERVEIS AL NADAL

Perquè puguis realitzar les teves compres, durant els dies festius de Nadal, el servei urbà de Manresa oferirà més parades els dissabtes a la línia L1 (Balconada) i més freqüència de pas a la L8 (Perimetral). 

Els dies 3,10,17,24 i 31 de desembre i el 7 de gener, la línia L1 oferirà més parades els dissabtes al C/Joan Fuster, Els Trullols, Mossos d'Esquadra i Hospital St.Joan de Déu. I la línia L8, oferirà més freqüència de pas (cada 30 minuts) els dies 4,6,8,11 i 18 de desembre, i el 8 de gener perquè puguis anar al centre de Manresa.

 

Consulta més informació aquí. 


ALTRES NOTÍCIES

MÉS SERVEIS AL NADAL

MÉS SERVEIS AL NADAL

Manresa Bus, el servei urbà de Manresa, reforça els seus serveis els dies 6, 8, 10, 17, 24 de desembre i 7 de gener amb més freqüència de pas.

BUSMANRESA INCORPORA TRES NOUS VEHICLES HÍBRIDS A LA FLOTA

BUSMANRESA INCORPORA TRES NOUS VEHICLES HÍBRIDS A LA FLOTA

En el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, Manresa presenta avui tres nous busos híbrids, amb els quals ja s’eleva a cinc el nombre de vehicles d’aquestes característiques, per tal d’oferir un transport públic de qualitat i sostenible.