BUSMANRESA  JA  ARRIBA  AL PARC DE L'AGULLA I DURANT L'ESTIU, EL SERVEI ÉS GRATUÏT ELS DIUMENGES I FESTIUS

BUSMANRESA JA ARRIBA AL PARC DE L'AGULLA I DURANT L'ESTIU, EL SERVEI ÉS GRATUÏT ELS DIUMENGES I FESTIUS

Des del 3 de juliol, el servei urbà de Manresa, arriba fins al Parc de l'Agulla. La nova parada funciona, els diumenges i festius, dins les franges d'obertura del parc. 

Durant els mesos de juliol i agost (inclòs el dilluns de Festa Major), les línies que circulen els diumenges i festius son gratuïtes. Es tracta de la L6 Festius (La Balconada), la L7 Festius (La Parada) i de la L8 (Perimetral – Festius). Per tant, arribar en bus fins al Parc de l'Agulla és gratuït durant els dos primers mesos de funcionament de la nova parada. L'objectiu és atraure nous usuaris cap al transport públic, per tal que provin la seva comoditat i el seu funcionament, amb la voluntat que s'animin a fer-lo servir també en els seus desplaçaments diaris.

Per incrementar el servei i poder arribar fins al Parc de l'Agulla, s'ha habilitat un bus més a la L6 (La Balconada) i un altre a la L7(Perimetral – Festius), fet que permetrà passar de freqüències de 60 minuts a freqüències de 40 minuts, i allargar el recorregut també cap als Trullols. Per donar a conèixer el servei, s'ha posat en marxa una campanya de comunicació que, sota el lema 'Aquest estiu, mou-te en bus', convida la ciutadania a provar-lo.

Consulta més informació aquí.


ALTRES NOTÍCIES

REDUCCIÓ TEMPORAL DE LES TARIFES

REDUCCIÓ TEMPORAL DE LES TARIFES

El Reial Decret llei 11/2022, de 25 de juny, i l’Ordre Ministerial de 15 de juliol, impulsades pel govern espanyol, contemplen l’aplicació de reducció de preu al transport urbà i interurbà dels abonaments i títols multiviatge.