manresabus.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
SAGALÉS, AL MIS' DE MADRID

SAGALÉS, AL MIS' DE MADRID

Sagalés va participar al MIS' (Meeting and Incentive Summit), la conferència-workshop d’un dia que es va celebrar el 5 de febrer al Recinte Ferial IFEMA de Madrid. Sagalés estava situat a l’estand número B125

El MIS' és una conferencia-workshop creada perquè els organitzadors de reunions i incentius puguin conèixer els millors proveïdors del sector del turisme i d'organització d’esdeveniments. La participació al workshop és un avantatge competitiu per conèixer les últimes tendències i participar en activitats networking.

La participació de Sagalés al MIS' ha permés a l’empresa establir nous contactes. 
 


ALTRES NOTÍCIES

BUSMANRESA OFEREIX EL BITLLET SENZILL A 1€

BUSMANRESA OFEREIX EL BITLLET SENZILL A 1€

Amb l’objectiu de continuar recuperant la confiança dels usuaris del bus urbà i promocionar l’ús del transport públic de la ciutat, BusManresa ofereix el bitllet senzill a 1 euro durant tot l’estiu, a partir del proper dilluns 6 de juliol.

BUSMANRESA RECUPERA EL 100% DEL SERVEI

BUSMANRESA RECUPERA EL 100% DEL SERVEI

A banda de l’ús obligatori de mascaretes al transport públic i de les neteges diàries, s’han instal·lat als busos unes mampares de protecció als conductors i dispensador de gel per incrementar la seguretat.

MODAL