manresabus.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
CONGELACIÓ DE TARIFES PER AL 2019

CONGELACIÓ DE TARIFES PER AL 2019

Les tarifes per aquest 2019 es mantenen congelades respecte els preus de l’any anterior, tant de Sagalés, de l’ATM de Barcelona com de l’ATM de Girona. Aquesta mesura afectarà tant als títols de transport integrats, com els bitllets senzills i altres títols propis dels operadors del sistema. L’objectiu és fomentar l’ús del transport públic entre els ciutadans i reduir l’ús dels vehicles. 

A continuació, un quadre amb les tarifes de l’ATM de Barcelona (turquesa) i la de Girona (blau):

TARIFES ATM BARCELONA 2019

TARIFES ATM GIRONA 2019

D’altra banda, l’any 2019 s’iniciarà amb la novetat de la tarifa plana metropolitana. Tots els desplaçaments que tinguin tant l’origen com la destinació en un dels 36 municipis metropolitans, se li aplicarà el preu d’una zona tarifària. Aquesta mesura, té l’objectiu d’augmentar els viatgers del transport públic. 

Fes click aquí per a més informació


ALTRES NOTÍCIES

REFORÇ ESPECIAL DURANT LA FIRA DE SANT ANDREU

REFORÇ ESPECIAL DURANT LA FIRA DE SANT ANDREU

Els dies 24 i 25 de novembre, Manresa Bus, el servei urbà de Manresa, realitzarà un servei especial a les línies L1 (Balconada), L8 (Perimetral) i F (Festius Balconada) durant la Fira de Sant Andreu.

NOVETATS AL SERVEI DE MANRESA BUS

NOVETATS AL SERVEI DE MANRESA BUS

A partir del 21 de maig, el servei urbà de transport de Manresa posarà en funcionament millores a les línies L4 (Font-Valldaura-Congost), L5 (Sant Pau-Viladordis-Dolors) i L8 (Perimetral).