manresabus.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
AFECTACIONS DEL SERVEI DE MANRESA BUS DURANT EL SHOPPING NIGHT

AFECTACIONS DEL SERVEI DE MANRESA BUS DURANT EL SHOPPING NIGHT

El pròxim 29 de setembre amb motiu del Shopping night, les línies 1, 2, 3, 4 i 5 de Manresa Bus (servei urbà de Manresa) es veuran afectades en el seu recorregut. 

A continuació detallem les incidències previstes:

  • Línia 1 – Balconada. Les parades Ben Plantada, Plaça Espanya i Guimerà quedaran anul·lades. A partir de les 14.00h, es realitzaran les parades Bonavista/Vic i Pujada Castell.  
  • Línia 2 – La Parada. Les parades Ben Plantada, Plaça Espanya i Guimerà restaran anul·lades. De les 14.00h a 19.30h, les parades habilitades seran Bonavista/Vic, Pujada Castell i Plaça Sant Domènec. I a partir de les 19.30h, es realitzaran les parades La Creu, Barcelona, CC Selves i Carner, Muralla Sant Frances, Institut Lacetània, Ginjoler, Dos de Maig, Plaça Valldaura, Centre Hospitalari, Bruc i Policia Local. 
  • Línia 3 – Mión. Les parades Guimerà i Poble Nou quedaran anul·lades. De les 16.00h a 19.30h quedaran habilitades les parades de UPC / Valentí A., Plaça  Mallorca, Carretera Santpedor E.B, Bonavista/Vic, Pujada Castell, Plaça Sant Domènec. I a partir de les 19.30h, s’habilitaran les parades de Bruc, CC Joan Armades, Dos de Maig, Policia Local, Muralla Sant Francesc, Plaça Valldaura i Poble Nou. 
  • Línia 4 – Font-Valldaura-Congost. Les parades de Bonavista/Vic, Pujada Castell, Plaça Sant Domènec, Mercat Puigmercadal i Caritat restaran anul·lades. A partir de les 19.30h, quedaran habilitades les parades de Plaça Mallorca, La Creu, Institut Lacetània, Centre Hospitalari, Barcelona, Ginjoler, Bruc, CC Joan Armades, Policia Local i Nou Valldaura.  
  • Línia 5 – Sant Pau-Dolors-Viladordis. Les parades de Mercat-Puigmercadal, Caritat, Bonavista/Vic i Plaça Sant Domènec quedaran anul·lades. A partir de les 19.30h s’habilitaran les parades de Pompeu Fabra, Centre Hospitalari, Carretera Santpedor E.B., Centre Hospitalari, Bruc/Renaixença, UPC, Plaça Mallorca, Barcelona, Ginjoler, Valentí Almirall, La Creu, Barcelona, Plaça Mallorca, IES Lacetània i Bruc . 

Consulta més informació aquí.


ALTRES NOTÍCIES

REFORÇ ESPECIAL DURANT LA FIRA DE SANT ANDREU

REFORÇ ESPECIAL DURANT LA FIRA DE SANT ANDREU

Els dies 24 i 25 de novembre, Manresa Bus, el servei urbà de Manresa, realitzarà un servei especial a les línies L1 (Balconada), L8 (Perimetral) i F (Festius Balconada) durant la Fira de Sant Andreu.

NOVETATS AL SERVEI DE MANRESA BUS

NOVETATS AL SERVEI DE MANRESA BUS

A partir del 21 de maig, el servei urbà de transport de Manresa posarà en funcionament millores a les línies L4 (Font-Valldaura-Congost), L5 (Sant Pau-Viladordis-Dolors) i L8 (Perimetral).