manresabus.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
GUANYA UNA ENTRADA DOBLE A PORT AVENTURA

GUANYA UNA ENTRADA DOBLE A PORT AVENTURA

A Sagalés estem buscant la parada més bucòlica de totes on paren les nostres línies regulars. Si en coneixes alguna, entra al nostre facebook o twitter i deixa’ns un comentari amb la parada que creguis que té més encant.

Només per participar entraràs en el sorteig d’una entrada doble per a Port Aventura. A continuació, tens les bases del concurs:

1.    La promoció és vàlida entre el 24 i el 30 d’abril del 2017.
2.    Per participar en el sorteig l’usuari haurà de comentar a la publicació del mur de Facebook de Sagalés fent l'aportació establerta en l'enunciat del post o piulant la resposta amb el hashtag #PaisatgeSagalés / #PaisajeSagalés.
3.   Participaran en el sorteig totes aquelles persones que comenten o piulin amb el seu perfil indicant "quina és la parada de sagalés amb més encant" en la mateixa publicació de Sagalés  o amb el hashtag #PaisatgeSagalés / #PaisajeSagalés. Cada usuari podrà participar una única vegada.
4.    Aquest sorteig serà de participació gratuïta.
5.    El premi és una entrada doble a Port Aventura vàlida pel 2017.
6.    Amb la  participació en el sorteig, autoritza a Sagalés a publicar el seu nom si resulta guanyador.
7.    El concurs es realitzarà entre el dilluns  24/04, a les 12:00h fins al diumenge 30 d’abril a les 12:00h. L'usuari que participi fora del termini no entrarà dins del sorteig. El guanyador s'anunciarà el dimarts 2 de maig a les 13:30h.
8.   Sagalés es reserva el dret de suspendre la promoció, per causa justificada.


ALTRES NOTÍCIES

NOVETATS AL SERVEI DE MANRESA BUS

NOVETATS AL SERVEI DE MANRESA BUS

A partir del 21 de maig, el servei urbà de transport de Manresa posarà en funcionament millores a les línies L4 (Font-Valldaura-Congost), L5 (Sant Pau-Viladordis-Dolors) i L8 (Perimetral).

MÉS SERVEIS AL NADAL

MÉS SERVEIS AL NADAL

Manresa Bus, el servei urbà de Manresa, reforça els seus serveis els dies 6, 8, 10, 17, 24 de desembre i 7 de gener amb més freqüència de pas.