manresabus.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
SAGALÉS PATROCINA UN ANY MÉS LA FIRA DE L’ESTUDIANT DEL BAGES

SAGALÉS PATROCINA UN ANY MÉS LA FIRA DE L’ESTUDIANT DEL BAGES

Un any més, Sagalés és patrocinador de la Fira de l’Estudiant del Bages, fira anual que es celebrarà del 24 al 27 d’abril al Palau Firal de Manresa. En aquesta edició, la fira acollirà al voltant de 3.000 visitants. 

Els estudiants podran gaudir de la fira dilluns, dimarts i dijous de 9h a 14h i de 15h a 19h i dimecres de 9h a 14h. Hi trobaran espais d’orientació individual, estands de tota l’oferta formativa, una exposició de cicles formatius, informació per a la reincorporació al sistema educatiu, recursos per estudiar a l’estranger i l’àrea del Campus Universitari de Manresa. També podran gaudir d'activitats complementàries (tallers, activitats i xerrades) dirigides als alumnes de secundària, al professorat i als orientadors. 

 


ALTRES NOTÍCIES

NOVETATS AL SERVEI DE MANRESA BUS

NOVETATS AL SERVEI DE MANRESA BUS

A partir del 21 de maig, el servei urbà de transport de Manresa posarà en funcionament millores a les línies L4 (Font-Valldaura-Congost), L5 (Sant Pau-Viladordis-Dolors) i L8 (Perimetral).

MÉS SERVEIS AL NADAL

MÉS SERVEIS AL NADAL

Manresa Bus, el servei urbà de Manresa, reforça els seus serveis els dies 6, 8, 10, 17, 24 de desembre i 7 de gener amb més freqüència de pas.