manresabus.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
GUANYA UNA ENTRADA DOBLE A PORT AVENTURA

GUANYA UNA ENTRADA DOBLE A PORT AVENTURA

A Sagalés estem buscant la parada més bucòlica de totes on paren les nostres línies regulars. Si en coneixes alguna, entra al nostre facebook o twitter i deixa’ns un comentari amb la parada que creguis que té més encant.

Només per participar entraràs en el sorteig d’una entrada doble per a Port Aventura. A continuació, tens les bases del concurs:

1.    La promoció és vàlida entre el 24 i el 30 d’abril del 2017.
2.    Per participar en el sorteig l’usuari haurà de comentar a la publicació del mur de Facebook de Sagalés fent l'aportació establerta en l'enunciat del post o piulant la resposta amb el hashtag #PaisatgeSagalés / #PaisajeSagalés.
3.   Participaran en el sorteig totes aquelles persones que comenten o piulin amb el seu perfil indicant "quina és la parada de sagalés amb més encant" en la mateixa publicació de Sagalés  o amb el hashtag #PaisatgeSagalés / #PaisajeSagalés. Cada usuari podrà participar una única vegada.
4.    Aquest sorteig serà de participació gratuïta.
5.    El premi és una entrada doble a Port Aventura vàlida pel 2017.
6.    Amb la  participació en el sorteig, autoritza a Sagalés a publicar el seu nom si resulta guanyador.
7.    El concurs es realitzarà entre el dilluns  24/04, a les 12:00h fins al diumenge 30 d’abril a les 12:00h. L'usuari que participi fora del termini no entrarà dins del sorteig. El guanyador s'anunciarà el dimarts 2 de maig a les 13:30h.
8.   Sagalés es reserva el dret de suspendre la promoció, per causa justificada.


ALTRES NOTÍCIES

MÉS SERVEIS AL NADAL

MÉS SERVEIS AL NADAL

Manresa Bus, el servei urbà de Manresa, reforça els seus serveis els dies 6, 8, 10, 17, 24 de desembre i 7 de gener amb més freqüència de pas.