manresabus.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
LA CAMBRA DE COMERÇ DE BARCELONA RECONEIX ELS 375 ANYS D’HISTÒRIA  DE SAGALÉS

LA CAMBRA DE COMERÇ DE BARCELONA RECONEIX ELS 375 ANYS D’HISTÒRIA DE SAGALÉS

Sagalés ha rebut un premi a la seva trajectòria històrica per part de la Cambra de Comerç de Barcelona. A l’acte de lliurament, van assistir el M. Hble. Sr. Carles Puigdemont, president de la Generalitat de Catalunya; l’Hble Sr. Oriol Junqueras, vicepresident del govern i conseller d’Economia i Hisenda, i l’Excm. Sr. Miquel Valls, president de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona.

Aquest acte aplega anualment els fundadors i representants d’aproximadament 150 empreses. La celebració d’ahir va comptar amb la intervenció del Ramon Sagalés, Conseller Delegat de Sagalés. En el seu parlament, va destacar la trajectòria de l’empresa durant aquests 375 anys. Repassant els seus inicis i tots els canvis que ha patit el sector del transport de viatgers i com Sagalés ha evolucionat per adaptar-se a les diverses realitats. La seva intervenció també va apuntar quins són els reptes als quals s’enfronta el sector els propers anys.

La celebració d’ahir va ser una celebració emotiva que va reunir protagonistes de l’àmbit econòmic i institucional. On van ser premiades empreses i organitzacions catalanes en actiu que compleixen un aniversari emblemàtic.

 


ALTRES NOTÍCIES

MÉS SERVEIS AL NADAL

MÉS SERVEIS AL NADAL

Manresa Bus, el servei urbà de Manresa, reforça els seus serveis els dies 6, 8, 10, 17, 24 de desembre i 7 de gener amb més freqüència de pas.

BUSMANRESA INCORPORA TRES NOUS VEHICLES HÍBRIDS A LA FLOTA

BUSMANRESA INCORPORA TRES NOUS VEHICLES HÍBRIDS A LA FLOTA

En el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, Manresa presenta avui tres nous busos híbrids, amb els quals ja s’eleva a cinc el nombre de vehicles d’aquestes característiques, per tal d’oferir un transport públic de qualitat i sostenible.